Diari Més

Successos

Mor el treballador que va patir cremades en un accident laboral a Constantí

L'home de 47 anys va ingressar ahir per la tarda a la Unitat de Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron amb pronòstic greu

Una ambulància en marxa passa per davant de l'entrada principal de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Una ambulància en marxa passa per davant de l'entrada principal de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El treballador que va patir un accident laboral en una empresa del polígon industrial Les Puntes de Constantí ha mort aquest divendres, segons ha pogut saber Diari Més. J.R.C.C. de 47 anys va resultar ferit greu després de patir cremades de gravetat arran d'unadeflagració.

L'accident laboral es va produir cap a les 15.30 hores a les instal·lacions d'una empresa de transport de líquids situada al carrer Dinamarca de Constantí. Aquest s'hauria produït quan l'home, veí de Reus, estava fent treballs de soldadura en l’interior d’una cisterna que havia transportat gasoil, segons ha avançat TAC12. Tot i que la cisterna havia estat netejada prèviament, a l'interior del dipòsit havien quedat restes del combustible que haurien provocat una deflagració al entrar en contacte amb els gasos de soldadura. Com a conseqüència, l'home va patircremades en un 90% del cos.

Degut a lagravetat de les ferides el treballador va ser traslladat ambl'helicòpter del SEM fins a laUnitat de Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Avui s'ha conegut la trista notícia, que l'home ha mort avui al centre hospitalari.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar una ambulància, la coordinadora de zona i un helicòpter procedent de Móra d'Ebre. També van acudir els Bombers de la Generalitat.

Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

tracking