Diari Més

Successos

S'incendia un camió a l'AP-7 a Mont-roig del Camp

El succés, que ha mobilitzat quatre dotacions dels Bombers, ha causat afectacions viàries

Imatge dels Bombers treballant en l'extinció del foc que ha cremat un camió a Mont-roig.

S'incendia un camió a l'AP-7 a Mont-roig del CampBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió s'ha incendiat la matinada d'aquest divendres, 23 d'agost, quan circulava per l'AP-7 a l'alçada de Mont-roig del Camp. El succés, que no ha causat ferits, ha mobilitzat quatre dotacions dels Bombers i ha causat afectació viària. En un primer moment la circulació ha quedat completament tallada i prop de les 6h s'ha reobert un dels carrils.

L'incendi del vehicle pesant s'ha produït a les 4.01h al quilòmetre 270 de l'AP-7, al terme municipal de Mont-roig i en sentit sud, tal com ha informat el Servei Català de Trànsit.. El camió s'ha encès per causes que es desconeixen. El foc ha cremat la cabina totalment i també ha afectat parcialment el remolc, tot i que la càrrega no s'ha vist perjudicada. A més, les flames han afectat 100 metres quadrats de matolls del voral de la via.Fins al lloc s'hi han desplaçat un total de quatre dotacions dels Bombers, que han donat per extingit l'incendi a les 5.50h.

Pel que fa a l'afectació viària, l'autopista ha quedat completament tallada fins les 6h per tal que els Bombers poguessin treballar en les tasques d'extinció de les flames. A aquella hora s'ha obert un carril en sentit sud.

tracking