Diari Més

Successos

Els ponis trobats a Reus havien estat robats

El seu propietari havia interposat una denúncia pels fets, que es van produir la nit del 18 d'agost

Imatge dels dos ponis un cop retirats per la Guàrdia Urbana.

Dos ponis campen lliures pels carrers de Mas AbellóAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ponis que han trobat campant lliurement la matinada d'aquest divendres, 23 d'agost, al barri resuenc de Mas Abelló havien estat robats dies abans. Els animals van ser retirats de la via pública, ja que podrien provocar accidents, i traslladats a una protectora. Ara, el seu propietari podrà recuperar-los un cop comprovat que els números de xip dels animals es corresponen.

Aitor Martín va denunciar el passat 19 d'agost el robatori de dos ponis del seu estable, situat en una finca a la Plana, entre Reus i Vila-seca. Els fets s'havien produït la nit del dia abans, el 18 d'agost, quan els animals van desaparèixer de la parcel·la en qüestió. El propietari dels animals va interposar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra i també va demanar col·laboració ciutadana a les xarxes socials, on oferia una recompensa econòmica per qualsevol informació que s'aportés dels ponis.

La història finalment ha acabat amb final feliç. Una veïna de la zona de Mas Abelló ha vist la matinada d'aquest divendres, 23 d'agost, dos ponis campant lliurement entre el carrerSol i Ortega i l’avinguda de Mas Abelló. La dona ha alertat dels fets als agents de la Guàrdia Urbana, qui han retirat els animals de la via pública per perill que poguessin causar un accident de trànsit i veure-s'hi implicats. Posteriorment han estat traslladats a la protectora.

El propietari dels animals s'ha acostat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus aquest matí ja que, segons ha explicat al Diari Més, està convençut que els ponis trobats són els que van desaparèixer del seu estable. El propietari es dirigeix ara a la protectora, on es comprovarà el número de xip dels ponis que, després d'estar cinc dies en parador desconegut, podran tornar a la seva llar amb el seu propietari.

MÉS INFORMACIÓ

Dos ponis campen lliures pels carrers de Mas Abelló

tracking