Diari Més

Successos

Denuncien un francès per circular begut amb un patinet elèctric per la carretera a Cambrils

A sobre del vehicle hi anaven dues persones

El conductor del patinet triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa.

Denuncien un francès per circular begut amb un patinet elèctric per la carretera a CambrilsPolicia Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia de Cambrils ha denunciat un francès de 20 anys que circulava amb un patinet elèctric per la calçada de l'avinguda Diputació a Cambrils. El jove, a més a més, triplicava la taxa d'alcoholemia.

Els fets han passat aquesta mitjanit quan els agents han localitzat a dues persones que circulaven amb un patinet elèctric pel mig de la carretera, provocant una cua de diversos vehicles al darrere. La Policia li ha realitzat les proves d'alcoholemia i el conductor ha donar0,77 mg/l, tres vegades més la taxa permesa que és 0,25 mg/l. Com a conseqüència, els agents han denunciat al conductor de nacionalitat francesa i li han intervingut el patinet.

Tres denúncies més

En un control que ha fet la Policia Local aquest matí ha denunciat a tres conductos per circular beguts. El primer d'ells era un conductor francés que conduïa un Audi TT per l'avinguda Diputació. Aquest ha donat 0,49 mg/l en la prova d'alcoholèmia, per la qual cosa ha estat denunciat.

Més tard, en un altre control a l'avinguda Països Catalans, els agents han aturat a dos vehicles i els seus conductors han donat: un0,72mg/l i l'altre 0,31 mg/l, respectivament. El primer ha estat denunciat per un delicte contra seguretat vial, mentre que el segon ha rebut una denúncia administrativa.

Conductor negligent

A més a més, ahir passades les vuit del vespre una trucada al 112 va alertar a la Policia de Cambrils que un conductor circulava de manera negligent per l'avinguda Diputació.

Els agents van fer diverses batudes i van localitzar un vehicle, amb matrícula francesa, a laT-325 al Vial Cavet. Els agents van denunciar al conductorper un delicte contra seguretat vial.

tracking