Diari Més

Prades presenta el projecte d'un complex residencial per a la gent gran

L’equipament constarà d’apartaments amb serveis i Centre de Dia ubicats en un entorn natural saludable; es preveu que estigui construït a finals del 2021

El complex residencial s'ubicarà a la sortida del poble direcció Montblanc – Vilanova de Prades.

Prades presenta el projecte d'un complex residencial per a la gent granAjuntament de Prades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Cívic de Prades va acollir ahir dimecres, 21 d’agost, la presentació del projecte del complex residencial per a la tercera edat que es construirà al municipi. L’Ajuntament de Prades fa temps que treballa per a que el poble tingui un equipament d’aquestes característiques. Partint d’un terreny adquirit, un avantprojecte i les oportunes llicències urbanístiques, es preveu que la construcció de l’equipament, a càrrec de TIBERTRAS SL, acabi a finals del 2021.

El complex residencial s’ubicarà a la sortida del poble direcció Montblanc – Vilanova de Prades, al costat d’on s’ubicava l’antic sanatori pel tractament de la tuberculosi. L’alçada i clima fan de Prades un lloc idoni pel tractament de malalties respiratòries. L’edifici constarà de semisoterrani, planta baixa i dues plantes amb ascensor, on s'ubicaran els 39 apartaments d’entre 45 i 50 metres quadrats. La porta d’entrada de tots els apartaments estarà ubicada en un corredor envidriat amb vistes a la Vila Vermella. El Complex comptarà amb una zona comuna on s'ubicaran els serveis d'infermeria, manteniment, neteja, sala de televisor, biblioteca i sala de reunions, entre d’altres.

En el mateix edifici i segons acord amb l’Ajuntament de Prades s’hi ubicarà un Centre de dia. El projecte contempla que hi hagi una infermera 365 dies l’any entre les 20h i les 8h per atendre les urgències que es puguin produir a la nit.

tracking