Diari Més

L'Essències combinarà una nit de jazz i vi amb una de rock, folk i cervesa artesana

Destaquen els concerts Carles Benavent, Quimi Portet i Gerard Quintana

Les muralles de Montblanc serveixen com a teló de fons d'aquest festival.

Festival essències MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos maridatges únics. Aquesta és la proposta que fa el festival montblanquí Essències, que es durà a terme la pròxima setmana, concretament els dies 30 i 31 d’agost. En la quarta edició, manté el jazz com a pilar base, amb una primera nit dedicada a aquest estil musical que es combinarà amb una mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà. A més, introdueix els ritmes rock i folk a la segona jornada, que comptarà amb una mostra de cerveses artesanes fetes al territori.

La Nit de Jazz de divendres portarà a Montblanc un concert exclusiu que no s’ha pogut veure en tota la temporada estival a Catalunya. Es tracta de Carles Benavent Trio + Tomasito. El baixista Carles Benavent presentarà a la capital de la Conca el seu projecte més personal acompanyat del pianista Roger Mas i el percussionista Aleix Tobias. A l’escenari compartiran protagonisme amb la genialitat del ballarí Tomasito. Abans de poder gaudir d’aquest espectacle, la Nit de Jazz inclourà altres concerts com el de The Sey Sisters, Gorka Benítez i Perico Sambeat Flamenco Quartet.

Per dissabte, s’ha preparat una oferta eclèctica, que inclou pop, rock i folk. En destaquen els concerts de Quimi Portet i de Gerard Quintana. Aquest últim durà a la capital de la Conca Intocables, un espectacle que fa un recorregut a través de cançons que han estat prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai oblidades. Cal dir que aquesta proposta s’ha presentat només en dues ocasions prèvies a l’Essències i sempre en petit format. Per tant, serà aquest el primer cop que el públic podrà gaudir d’Intocables en gran format. La jornada es completarà amb les actuacions de Naminia i Xarim Aresté.

A tota l’oferta musical que ens proposa aquesta nova edició del festival Essències, cal sumar-hi l’oferta gastronòmica que s’ofereix dins del recinte del festival. Així doncs, es podran degustar vins i caves de la DO Conca de Barberà i cerveses artesanes. A més, també hi haurà diversos foodtrucks. L’entrada per una sola nit serà de 15 euros i l’abonament per a les dues serà de 24 euros.

tracking