Diari Més

Comerç

Els descomptes tornen a Salou amb la fira Fora Stocks

L’esdeveniment se celebrarà al Passeig Jaume I des d’aquest divendres 23 d’agost al diumenge 25

Imatge d'arxiu d'una Fira Fora Stocks.

Els establiments de Salou ompliran el passeig Jaume I amb la Fira Fora StocksCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou enceta demà divendres, 23 d’agost, una nova edició de la fira de rebaixes Fora Stocks. L’esdeveniment se celebrarà al passeig Jaume I i s’allargarà fins el diumenge dia 25. L’organització de l’esdeveniment és a càrrec de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

Aquells que s’acostin a la fira podran adquirir articles de temporada amb descomptes: des de complements de vestir i calçat, fins a ulleres de sol, bijuteria, joies i minerals, marroquineria, roba de la llar, moda infantil, joguines i articles relacionats amb les mascotes. En aquesta ocasió, un total de 19 establiments, col·locats en 42 carpes diferents -dues més que en l’edició passada-oferiran els seus productes des de les 10h fins les 00h.

Els establiments participants són Joyma Sabateries, Concordia, Rasta Perruqueria Canina, El Barquito de Papel, Quky, Melé Salou, Cotton, Poco Loco, Imperium, Fashion Women, Llenceria Tati, Òptica Port Salou, Marine Salou, Stephanie, Oceans, Fabripell, Omikron, Carricondo 1 i Montse Xatruch.

tracking