Diari Més

Successos

Xoquen dos cotxes i un d'ells acaba bolcat a l'AP-7 a Vila-seca

Dues dones han resultat ferides; l'accident ha obligat a tallar el ramal que uneix la C-14 per accedir a l'autopista en tots dos sentits

L'accident s'ha produït a l'AP-7 al terme municipal de Vila-seca.

L'accident s'ha produït a l'AP-7 al terme municipal de Vila-seca.Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos turismes han patit una col·lisió el matí d'aquest dimecres, 21 d'agost, a l'AP-7 a Vila-seca i, com a conseqüència, un dels turismes ha acabat bolcant. L'accident ha provocat dos persones afectades, dues dones que han quedat ferides menys greu. Pel que fa a les afectacions al trànsit, s'ha hagut de tallar el ramal que uneix la C-14 per accedir a l'autopista en tots dos sentits.

El sinistre s'ha produït a les 8.21h al punt quilomètric 271,1 de l'AP-7, al terme municipal de Vila-seca i en sentit Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, dos turismes han patit un xoc i un d'ells ha acabat bolcant. El Servei d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat al lloc amb quatre ambulàncies i ha atès tres persones: una que ha resultat il·lesa i dues dones que han quedat ferides menys greu. Les afectades han estat evacuades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Pel que fa a l'afectació viària, l'accident ha obligat a tallarel ramal que uneix la C-14 per accedir a l'autopista en tots dos sentits. Els Mossos d'Esquadra han organitzat el trànsit i han donat pas alternatiu en aquest punt de la via fins poc després de les 10h, quan s'ha normalitzat la circulació.

tracking