Diari Més

Festa

Tradició, música i pólvora ompliran els carrers del barri antic de Cambrils durant la Nit del Foc

Tindrà lloc el proper 31 d'agost

Pla tancat de diables durant la Nit del Foc de Cambrils de fa dos anys.

Tradició, música i pólvora ompliran els carrers del barri antic de Cambrils durant la Nit del FocACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers del barri antic de Cambrils acolliran el proper 31 d'agost la 28a edició de la Nit del Foc.Tradició, música, i pólvora s'uniran per convertir-seen un dels correfocs de referència als Països Catalans, en el marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

A partir de les 18 hores, hi haurà el correfoc infantil que comptarà amb la participació dels Diables infantils d’Alforja, la Cabra Petita de Reus, la Víbria Petita de Tarragona, la Colla infantil dels Diables Cagarrieres i la Farnaqueta de Cambrils. En acabar, es repartirà coca i xocolata als participants, mentreel grup de grallers i els Nyanyos amenitzen la tarda.

Quatre hores més tard, a les 22 hores, es concentraran les colles participants al correfoc i la baixada del Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones amb torxes acompanyats del grup de timbalers Cop de cap. Enguany, hi participaran els Consellers de l’Avern de Montbrió del Camp, la Colla de Diables del Catllar, els Diables de Riudoms, L’Espanta-Rucs de Sant Jaume dels Domenys, el Gripau de les Bruixes del Nord (Sabadell), el Drac de Sant Roc, el Pegàs del ACH, el Drac d’OR (Barcelonès), la Galera de Cambrils i els Diables Cagarrieres, la Farnaca i el Lluert.

A la mitjanit, la plaça del Setge serà l'escenari de l'espectacle pirotècnic que anirà a càrrec de laPirotècnia Tomàs de Benicarló. A continuació, hi haurà el concert de Pepet i Marieta i els Dalton Bang al Parc del Pinaret.

tracking