Diari Més

Societat

Quim Torra visita el Museu del Vidre de Vimbodí

El President de la Generalitat també va fer parada a l'Ajuntament del municipi i al monestir de Santa Maria de Poblet

Quim Torra durant la seva visita al Museu del Vidre de Vimbodí.

Quim Torra durant la seva visita al Museu del Vidre de Vimbodí.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El President de la Generalitat, Quim Torra, va visitar ahir diumenge l’Ajuntament de Vimbodí, el Museu del Vidre de la mateixa localitat i el monestir de Santa Maria de Poblet. Aquest acte institucional va servir per tal que Torra fes una presa de contacte amb entitats i instal·lacions culturals del municipi.

Torra va visitar en primer lloc el consistori, on es va trobar amb l'alcalde de la població, Joan Canela, i la resta de membres del l’Ajuntament. El president de la Generalitat va signar el llibre d'honor i també va rebre als membres de diferents entitats socials i culturals.

Més tard, la comitiva formada pel president de la Generalitat, l'alcalde del Vimbodí i Poblet i el delegat del Govern a les comarques de Tarragona, Òscar Peris, es va dirigir fins a les instal·lacions del Museu del Vidre, on Quim Torra va tenir l'oportunitat de poder descobrir alguns dels secrets i tècniques de l'ofici de bufador de vidre de la mà del mestre vidrier Paco Ramos. L’última parada del President va ser al monestir de Santa Maria de Poblet. Abans, Torra va saludar tots aquells ciutadans que van voler conèixer-lo d'a prop.

Torra també va saludar als veïns del municipi que se li van acostar.

Quim Torra visita el Museu del Vidre de VimbodíCedida

tracking