Diari Més

El VII Festival de Música Antiga de Poblet tanca amb 3.000 localitats venudes

L'ampliació de l'aforament i del nombre d'activitats permet l'assistència de més persones que mai

Pla general de l'escenari del Monestir de Poblet durant la interpretació de 'Stabat Mater', amb el mestre Jordi Savall tocant la viola de gamba. Imatge del 16 d'agost del 2019

concert, Jordi Savall, VII Festival de Música Antiga de Poblet, Stabat Mater, MonestirRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Música Antiga de Poblet ha tancat aquest diumenge a la nit la setena edició amb el concert El Renaixement Musical a Nàpols, a càrrec de La Capella Reial de Catalunya i Hesperion XXI dirigits per Jordi Savall. Segons l’organització, enguany la xifra d'assistents ha assolit les 3.000 persones. Això ha estat possible gràcies a l'ampliació de l'aforament d'algunes de les sales i a la programació de més activitats. En total, han estat tres concerts dirigits per Jordi Savall, tres conferències a càrrec de Dolors Bramon, Xavier Antich i Stefano Cingolani, i dos concerts matinals, amb Hirundo Maris i Euskal Barrokensemble.

Al darrer concert del Festival han assistit el president de la Generalitat, Quim Torra, i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, així com els alcaldes de Vimbodí, Joan Canela, i de Montblanc, Josep Andreu.

La propera cita amb la música a Poblet serà el VII Festival Internacional d’Orgue, que enguany inaugurarà el dia 19 d’octubre l’organista Juan de la Rubia i comptarà amb la participació de Thiemo Janssen (26 d’octubre) i Mona Rozdestvenskyte (9 de novembre).

tracking