Diari Més

Successos

Roben de matinada els Gegants Vells del Vendrell

Els lladres s'han endut un remolc de la nau on hi havia el Salvador i la Teresa

Imatge del remolc amb els gegants.

Roben de matinada els Gegants Vells del VendrellNens del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses persones han entrat de matinada en una nau industrial del polígon industrial Vendrell, propietat de la colla gegantera del municipi, i han robat un remolc amb els Gegants Vells del Vendrell, el Salvador i la Teresa. A través de les xarxes socials, la colla ha demanat la col·laboració ciutadana per localitzar el remolc i els gegants.

Segons ha explicat a aquesta redacció el president dels Gegants Vells del Vendrell, JoanFerré, el Salvador i la Teresa es trobaven a la nau a l'espera de ser traslladats, «veníem d'una actuació a Tarragona i, per comoditat, els vam deixar a la nau per traslladar-los després a l'Ajuntament», explicavaFerré. Ell mateix s'ha trobat aquest matí de diumenge el cadenat de la porta de la nau «rebentat».

L'Ajuntament i la colla gegantera han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. Com que el robatori s'ha perpetrat durant la matinada de diumenge, les naus dels negocis que hi ha als voltants d'on ha tingut lloc el robatori estaven tancats i no hi havia ningú treballant. Tot i això, els mossos han assegurat a l'Ajuntament que demà dilluns es demanaran les imatges de les càmeres de seguretat de la zona per tal d'intentar localitzar els lladres.

«El Salvador i la Teresa són la primera parella gegantera del municipi», comentava Ferre, «tenen un gran valor sentimental i històric, ja que daten de 1938». Els lladres podrien haver-se trobat amb els gegants per sorpresa, ja que se sospita que l'únic que els interessava era el remolc. «Esperem no trobar-los destrossats», concloïaFerré.

Imatge del remolc robat.

Roben de matinada els Gegants Vells del VendrellNens del Vendrell

tracking