Diari Més

Successos

Mor un home d'un infart quan practicava enduro a Salomó

Durant la matinada la sala del 112 va ser alertada per familiars i amics que cap dels dos motoristes havien tornat a casa

Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat.

Bombers de la Generalitat, helicòpter, GRAEBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta matinada de diumnege s’ha rescatat el cos sense vida d’un home de 35 anys a Salomó (Tarragonès) que havia sortit a practicar motociclisme de muntanya amb un company, i no havien tornat. La recerca es va iniciar a les 01.55 hores i a les 03.28 hores, els amics dels homes avisaven a través del 112 que els havien localitzat a les immediacions de la cova dels Vergerars.

Immediatament es van dirigit cap a la zona els efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i 8 dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat, 4 dotacions dels Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop localitzats, es va constatar que un dels homes havia mort. L’altre home estava il·lès. El SEM ha mobilitzar un servei de suport psicològic que li ha ofert recolzament, així com també a la família del finat.

A les 09.40 hores, la comitiva judicial ha donat permís per a l’aixecament del cadàver. Els GRAE han efectuat una maniobra de grua per retirar el cos de l’esvoranc on es trobava i un helicòpter l’ha traslladat fins els afores del municipi de Salomó, on s’esperava una ambulància del SEM.

tracking