Diari Més

Oci

Prop de 20.000 persones ja han passat pel Nomad Festival Xperience a l'Avellana

La iniciativa, que inclou concerts, gastronomia, animació infantil i market, tancarà aquest dissabte i repetirà l’any vinent amb novetats

El Nomad Festival Xperience a l'Avellana se celebra des del 8 d'agost i fins aquest dissabte dia 17.

Prop de 20.000 persones ja han passat pel Nomad Festival Xperience a l'AvellanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nomad Festival Xperience tancarà aquest dissabte 17 d’agost la seva primera edició a l’Avellana- Mas d’en Cabré, a Riudecols, amb un balanç molt positiu. Gairebé 20.000 persones han gaudit des del passat 8 d’agost de l’oferta cultural i d’oci que s’ha ofert enmig de la natura i que ha inclòs concerts, tallers i animació infantil, gastronomia i un ampli market de marques independents. Els organitzadors ja comencen a treballar de cara a una segona edició l’estiu de 2020 en la qual s’inclouran novetats.

L’estrena d’aquest nou format del Nomad en un emplaçament fix ha aconseguit oferir un ambient perfecte per a famílies que han pogut gaudir de les diverses activitats del Petit Nomad que s’han plantejat, des de tallers infantils fins a una gran varietat d’espectacles. Els concerts diaris, tant de petit com de gran format, han atret també molts seguidors fins a l’Avellana, així com l’experiència de shopping que s’ha ofert al Market, amb diverses propostes de disseny, moda i artesania.

L’oferta gastronòmica ha estat també una de les més celebrades, amb una gran varietat de foodtrucks, així com la proposta del Restaurant Solric de Tarragona, que ha traslladat a l’Avellana una terrassa amb diverses de les seves especialitats. Una de les novetats plantejades a Nomad Festival Xperience, la zona de vins, ha estat rebuda molt positivament, i molts visitants han gaudit cada nit de tastos i maridatges. Altres activitats que s’han inclòs a la programació i també han tingut una gran acollida han estat, entre d’altres, les classes de ioga i de zumba a l’aire lliure.

Cartell de luxe per posar punt i final a aquesta edició del Nomad

Nomad Festival Xperience posa punt i final aquest dissabte 17 d’agost amb una agenda repleta de propostes des de les 18h i fins a la 1h de la matinada. En l’apartat musical, a les 20h actuarà George Fine a l’Hivernacle, mentre que a les 23h el DJ Sergi Shine s’encarregarà de tancar la darrera jornada amb una sessió a la Carpa. Dins del Petit Nomad, s’oferiran diversos tallers de manualitats, pintacares, així com una sessió de Zumba Kids (19h) i l’espectacle Contes Contats del pallasso Eudald Casals (19h). Tot plegat acompanyat de l’oferta chill out, gastronòmica i de Market.

Nomad Festival Xperience compta amb el suport dels seus patrocinadors, Estrella Damm i Schweppes, així com la col·laboració de Red Bull, Vermuts Miró i Solan de Cabras que han estat presents a la barra oberta durant tot l’esdeveniment. L’esdeveniment compta també amb el suport de la Diputació de Tarragona i Cargoling.

Nomad Festival a Miami Platja del 21 al 25 d’agost

Nomad Festival va néixer l’any 2016 a Cervera amb l’objectiu de fusionar diferents disciplines culturals i d’oci a l’aire lliure i d’estendre la seva filosofia de revetlla mediterrània arreu del territori. En aquestes quatre temporades, la iniciativa ha tingut un arrelament destacat a la província de Tarragona, fet que va estar en part darrere de la decisió d’escollir l’Avellana com a primer emplaçament fix del festival.

Després de l’èxit d’aquesta primera iniciativa a l’Avellana, des de l’organització de Nomad Festival ja es treballa de cara a la segona edició, que tindrà lloc l’estiu de 2020. Des del primer moment, l’aliança amb l’Avellana es va plantejar com una iniciativa a mig i llarg termini, i amb l’objectiu de créixer en dies d’esdeveniment, així com en l’oferta cultural i d’oci que es vol oferir. L’equip de Nomad ja treballa en novetats a incorporar a noves edicions de Nomad Festival Xperience.

Mentrestant, aquest estiu Nomad Festival continua la seva ruta amb el format d’esdeveniment itinerant per diferents punts de la geografia catalana. Del 21 al 25 d’agost, l’esdeveniment es trasllada a Miami Platja (Mont-roig del Camp), on durant cinc dies s’oferirà a la Punta del Riu una variada oferta cultural i d’oci que inclourà concerts, Market, espectacles del Petit Nomad i un espai de foodtrucks. Noms com Miss Loopita, The Soul Man Quartet o DJ Jami Jamp ompliran el cartell d’aquesta nova edició del festival a la costa del Baix Camp, una de les parades ineludibles de cada temporada de Nomad que estarà oberta cada tarda a partir de les 18h.

Durant el mes de setembre, a més, la ruta continuarà amb noves parades a Salou (del 12 al 15 de setembre) i Guissona (del 6 al 8 de setembre).

El Nomad Festival Xperience a l'Avellana se celebra des del 8 d'agost i fins aquest dissabte dia 17.

Prop de 20.000 persones ja han passat pel Nomad Festival Xperience a l'AvellanaCedida

El Nomad Festival Xperience a l'Avellana se celebra des del 8 d'agost i fins aquest dissabte dia 17.

Prop de 20.000 persones ja han passat pel Nomad Festival Xperience a l'AvellanaCedida

tracking