Diari Més

Societat

Dotze cellers donaran a conèixer el seu vi a la 12a Nit de Vins de Torroja del Priorat

Tindrà lloc el proper 24 d'agost, de 20 a 23 hores, a la piscina municipal

Imatge de l'onzena edició de la

Dotze cellers donaran a conèixer el seu vi a la 12a Nit de Vins de Torroja del PrioratConsell Regulador DOQ Priorat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torroja del Priorat viurà una de les cites més esperades de l’any, la 12a Nit de Vins. La celebració és durà a terme el properdissabte 24 d'agost a les instal·lacions de la piscina municipal, de les 20 a les 23 hores.

En la dotzena edició, els assistentspodran tastar el vi dels 12 cellers participants, deu de la mateixa població i dos convidats, per 15 euros. El preu de l’entrada inclou un val de 5 euros de descompte per la compra d’una ampolla dins el recinte de la mostra.

La vetllada estarà amenitzada amb una selecció demúsica en vinil de mambos, boogaloo, ritmes caribenys i altres sons amables per dj. Ah!

Enguany hi participen els cellers Aixalài Alcait, Escoda Pallejà, Mas d’en Perí, Sabaté i Mur Viticultors, Terroir al Limit, L’Infernal, Va de bòlid, Minyó, Las Nubes i Perinet. Mentre que els convidats són Celler Sanromà i Cal Teixidor.

Durant el tast, el bar de la piscina romandrà obert per servir montaditos.Pels que vulguin un sopar més complert podran anar a Cal Joc i Cal Ganxo, que oferiran menús especials per la Nit de Vins.

tracking