Diari Més

Cau la Mare de Déu en la fi de festes de les Nits Daurades

Ha estat durant el trasllat de la imatge

La Verge ha patit un accident

Cau la Mare de Déu en la fi de festes de les Nits DauradesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gran castell de focs d’artifici al passeig de Jaume I de Salou ha marcat aquest dijous l’equador de la temporada turística a la capital de la Costa Daurada en un dels dies en què el municipi registra més afluència de visitants, ja que als turistes s’hi sumen persones d’arreu del territori per viure el fi de la festa major d’estiu.

Salou convertia la fi de festes en un espectacle de llums i so després de viure un dels actes més tradicionals: la processó de la Mare de Déu, protagonitzada per un incident transcorregut a la mateixa capella durant el trasllat de la imatge.

Arran d’aquest succés, s'ha decidit anul·lar un dels actes previstos com és la processó per mar. «Hi ha hagut moltíssima participació en tots els actes, els de cultura tradicional, els populars... I tots els concerts han tingut un èxit espectacular», explicava satisfet l’alcalde, Pere Granados. «Salou està en el punt més àlgid, està pràcticament en la plena ocupació», afegia pel que fa a l’estat de la temporada turística.

El programa d’actes de les Nits Daurades encara continua avui amb l’espectacle de flamenc Flores a la plaça de les Comunitats Autònomes a partir de les onze de la nit. Aquest dissabte, l’Orquestra del Festival de Salou oferirà Una noche en el cine, a les 21 hores a les Comunitats Autònomes.

tracking