Diari Més

La banda de l'actor William Miller posa música a les Nits Daurades de Salou

Van ser els teloners d’Efecto Pasillo al concert que es va fer a la plaça de les Comunitats Autònomes

L.A. Vamps, amb William Miller al capdavant, a l'inici del concert.

William Miller, L.A. Vamps, Nits Daurades de SalouOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda L.A. Vamps va fer vibrar ahir l’inici del concert que es va celebrar a la plaça de les Comunitats Autònomes en el marc de les festes de les Nits Daurades de Salou. L.A. Vamps actuava com a grup teloner d’Efecto Pasillo però tenia una significació especial ja que el seu cantant, William Miler, nascut al Regne Unit està establert a la capital de la Costa Daurada des de ben petit i, hores d’ara, viu un moment professional dolç en la seva faceta d’actor internacional. Actualment, té un paper a la sèrie americana The 100 basada en la novel·la homònima escrita per Kass Morgan i que ha estrenat temporada a la plataforma Netflix. Però, William Miller es també conegut per haver participat a sèries espanyoles com Cuéntame cómo pasó, Aída, Velvet, La que se avecina, Los Serrano o Periodistas. El salouenc, que va estudiar a l’Aula d’Art Dramàtic de la Universitat Rovira i Virgili, va rebre l’any passat un premi a millor personatge malvat de la televisió americana als TV Scoop Awards per la seva participació a The 100.

L.A. Vamps es va guanyar la complicitat del públic salouenc i també del visitant i va aconseguir escalfar el concert gratuït a primera línia de mar que tancaven els canaris Efecto Pasillo.

Les Nits Daurades encetaven ahir a la nit, l’inici de la recta final. Avui actuarà el grup Maldita Nerea, també a les 22 h. a la plaça de les Comunitats Autònomes.

El moment culminant de les Nits Daurades arribarà demà, 15 d’agost, Festivitat de la Verge. A les 20 h. se celebrarà la missa de Festa Major a l’Església de Santa Maria del Mar. A les 20.45 h., els devots podran admirar la tradicional processó de la Mare de Déu acompanyada dels mariners. A les 23, hores, arribarà el gran castell de focs d’artifici, al Passeig de Jaume I. Tot seguit, actuarà l’Orquestra La Privada.

tracking