Diari Més

Municipal

Aproven l'enderroc de l'antic Hostal Bona Estada de Salou

Permetrà que totes les façanes de l'església Santa Maria del Mar quedin a la vista i que es creï una nova plaça

Les obres d'enderroc compten amb un pressupost de 105.472,97 euros.

Aproven l'enderroc de l'antic Hostal Bona Estada de SalouAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern Local (JGL) de Salou ha acordat per unanimitat la contractació de les obres ordinàries d’enderroc de l’antic Hostal Bona Estada, adossat a l’església Santa Maria del Mar, i l’adequació de l’espai resultant per a ús públic. El pressupost base de licitació és de 105.472,97 euros.

L’Hostal Bona Estada es troba situat al nucli antic de Salou, concretament, al número 11 del carrer Ponent. Amb el seu enderroc es vol que l’església Santa Maria del Mar, edifici adjacent, torni a ser un edifici aïllat i es faci una nova plaça ambbancs. Espreveu recuperar uns 190 metres quadrats de l’ocupació de l’hostal, més l’ampliació de les voreres.

Escultura al Ball de Bastons de Salou

A la plaça resultant de l'enderroc de l'edifici, s'instal·larà una escultura dedicada al ball de bastons de la ciutat, una de les propostes aprovada enguany a través del procés de participació ciutadana.

La peça s'ha encarregat a l’escultora montblanquina Natàlia Ferré. El disseny el formarà una parella de bronze de bastoners en ple ball. La mida serà a escala natural.

tracking