Diari Més

Joan Reig entusiasma als rodencs en una nova nit d'Estiu a la Pedrera

El bateria de Els Pets va presentar les cançons del seu primer disc en solitari però també versions d'artistes que l'han marcat

Moment de l'actuació de Joan Reig a Roda.

Joan Reig entusiasma als rodencs en una nova nit d'Estiu a la PedreraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Reig, acompanyat de vells amics i grans professionals, va oferir un concert dintre delprograma Estiu a la Pedrera promogut per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà. El passat dissabte, 10 d’agost, la Pedrera es va quedar petita i el públic va vibrar amb els temes interpretats per Reig, Sergi Esteve, Sergi Carós, Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa, aquests dos últims fundadors del grup vendrellenc Lax’n’Busto.

Després de més de 35 anys damunt els escenaris, el bateria d’Els Pets ha presentat el seu primer disc en solitari, un mini LP amb 6 temes que són un resum d’allò que interpreta en els seus concerts. Els rodencs van poder gaudir dels temes nous, cançons readaptades d’Els Pets i versions d’artistes que l’han marcat, com Ray Charles, Creedence o Lluís Llach, entre d’altres.

Joan Reig, qui manté un fort vincle a Roda de Berà com a Jurat del FIC-CAT, va voler recordar el malauradament desaparegut Llorenç Miró, qui fou regidor de Cultura de l’Ajuntament des del 2011 al 2015.

tracking