Diari Més

Successos

Detingut a Cambrils després d'una persecució per conduir amb un permís albanès fals

Al cotxe també viatjava un altre home que va fugir; a l’interior del vehicle es van trobar 1.210 euros en efectiu i un pic

Imatge d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils.

Imatge d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils.Successos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils ha detingut un home per conduir amb un permís albanès fals després d’una persecució. En el cotxe també viatjava un altre home que anava de copilot, el qual va aconseguir fugir dels agents. A l’interior del vehicle es van trobar 1.210 euros en efectiu i un pic, els quals van quedar intervinguts.

Els fets van succeir ahir dilluns, 12 d’agost, a les 7.48h al carrer Serra de Llaveria de Vilafortuny. Una patrulla de la Policia Local de Cambrils va observar la presència sospitosa en aquest indret de dos individus, els qual en adonar-se de la presència policial van entrar en un Seat Ibiza de color gris i van fugir cap al camí de Mas d’en Bosch.

Els agents van iniciar una persecució fins que la patrulla va posar-se a l’alçada del Seat Ibiza, moment en el qual es el copilot va sortir del vehicle i va fugir camp a través. Per la seva banda, el conductor del vehicle sí que va poder ser interceptat.

En la identificació es va establir que el conductor del cotxe era B.T., de 31 anys. Presentava un permís de conduir albanès i identitat italiana i tenia antecedents policials en bases de dades de la Policia Nacional. Efectius de Mossos d’Esquadra van comprovar que la identitat era correcta, mentre agents de la Policia Local van comprovar que el permís de conduir albanès era fals. Durant el registre es va trobar un pic i 1.210 euros en efectiu a l’interior del turisme.

Els agents de la Policia Local van detenir l’home com a presumpte autor dels delictes de falsedat documental i contra la seguretat del trànsit en haver conduit sense haver obtingut mai el permís. L’home passarà avui a disposició judicial.

tracking