Diari Més

Successos

Enxampen dos homes robant a l'interior d'un vehicle a Salou

Els Mossos també han detingut una dona per furts a la platja del municipi

Imatge dels objectes i els diners intervinguts als autors del robatori a l'interior d'un vehicle.

Enxampen dos homes robant a l'interior d'un vehicle a SalouMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres, 7 d’agost, a Salou dos homes de 31 i 32 anys, de nacionalitat xilena i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Els agents van enxampar els lladres in fraganti mentre forçaven un vehicle amb un tornavís de grans dimensions.

Una patrulla de mossos que feia prevenció per Salou va observar com dos individus aturaven el seu vehicle, un d’ells baixava i començava a mirar els cotxes estacionats a la via. Mentrestant, l’altre home continuava a l’interior del cotxe amb el motor en marxa.

Els agents van observar com l’individu que havia baixat del cotxe va treure un objecte llarg i va començar a manipular la porta d’un vehicle estacionat. Ràpidament, els mossos van anar cap al lloc i van veure com l’home, en veure’ls, creuava el carrer i llençava l’objecte a terra.

La patrulla va interceptar l’home quan intentava pujar al seu vehicle i va identificar-lo juntament amb el seu acompanyant. A més, un dels agents va recuperar l’objecte que havien llançat, un tornavís de grans dimensions.

Els mossos van escorcollar els dos homes i el seu vehicle i van localitzar-los 2.390 euros en efectiu, una càmera de fotos, maquillatge i diversos objectes susceptibles de ser utilitzats per a cometre robatoris amb força a interior de vehicle com són un tornavís de punta plana, una lot, guants i una clau de ferro.

Els detinguts van passar divendres a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Una dona detinguda per furts a la platja

Per altra banda, els Mossos també han detingut una dona per furts a la platja del municipi. El personal d’un establiment va ser qui va avisar la policia autonòmica dels fets. Arran d’això, els Mossos es van dirigir al lloc amb una patrulla i van trobar una dona amb bosses de roba encara amb l’etiqueta, altra roba nova sense etiqueta i diverses peces de bijuteria. Els articles sumaven un valor de 245 euros. La dona també portava una bossa de mà que contenia unes ulleres de sol i 1.175 euros fraccionats.

La patrulla va intervenir els objectes i els diners. Després de diverses evasives, la dona va reconèixer davant els mossos que ho havia robat. A posteriori, els mossos van rebre denúncia d’uns turistes a qui els havien furtat les pertinences mentre estaven a la platja.

La detinguda va quedar en llibertat després de declarar en seu policial amb l’obligació de presentar-se al jutjat quan sigui requerida.

Imatge dels objectes intervinguts a la detinguda per furtar a la platja.

Enxampen dos homes robant a l'interior d'un vehicle a SalouMossos d'Esquadra

tracking