Diari Més

Successos

Detingut per incendiar la xurreria d'Alforja

L’home, de 43 anys i veí del municipi, ha pogut ser arrestat gràcies a la col·laboració ciutadana

Imatge de la xurreria després dels fets, amb un efectiu dels Bombers al lloc.

Detingut per incendiar la xurreria d'AlforjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut el matí d’aquest divendres, 9 d’agost, un home de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Alforja com a presumpte autor d’un incendi intencionat a la xurreria del municipi. El foc ha cremat part de la caravana i dues neveres que hi havia a l’interior. Un ciutadà que passava pel lloc ha apagat ràpidament les flames i, posteriorment, també ha acudit al lloc una dotació dels Bombers.

Els fets s’han produït a les 5.47h, quan l’arrestat presumptament hauria provocat un incendi intencionat a l’interior de la xurreria La Xurrera d’Alforja, la qual està situada al quilòmetre 59,5 de la C-242, a la rotonda del municipi. Un ciutadà que passava pel lloc s’ha adonat de la situació i ha actuat ràpidament per apagar el foc, que ha cremat part de la caravana i dues neveres frigorífiques. Una dotació dels Bombers s’ha traslladat al lloc per tal de fer la posterior revisió.

Al lloc també han acudit els Mossos d’Esquadra, que han estat requerits per diversos ciutadans. Testimonis dels fets han explicat el relat als agents i els han donat una descripció de l’individu. Gràcies a això, la policia autonòmica ha pogut interceptar el presumpte autor dels fets en un camí proper a la xurreria.

La descripció facilitada pels veïns del municipi sumat als indicis que indicaven que l’home podria haver participat en l’incendi –l’estat de la seva roba- ha permès la detenció de l’individu per un delicte de danys i un altre d’incendi.

imatge de com han quedat alguns dels productes després de l'incendi.

Detingut per incendiar la xurreria d'AlforjaI.A.

imatge d'alguns dels danys que ha produït l'incenid.

Detingut per incendiar la xurreria d'AlforjaI.A.

tracking