Diari Més

Reggae per Xics, Plan B i Joan Pera, a les festes del Pla de Santa Maria

Com a novetat, hi ha el FabrikFest, un conjunt d’actuciones per a tots els públic, que es farà el dia 17

Els Reggae per Xics actuaran al FabrikFest.

Reggae per Xics, Plan B i Joan Pera, a les festes del Pla de Santa MariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pla de Santa Maria entrarà de ple a la seva Festa Major dimecres 14, amb un ampli ventall de propostes que han estat pensades perquè grans i petits tinguin l’oportunitat de divertir-se i compartir temps amb els convilatans. En concret, hi haurà cercavila dels gegants i capgrossos pels carrers del poble. Aniran acompanyats per la Xaranga Suquet Calero i els Timbalers de la Colla de Diables del Pla de Santa Maria. Tot seguit, el pregó anirà a càrrec de Jordi Murtró, periodista i presentador de TV Planenc. El vespre continuarà amb la vuitena edició dels Correbars. La música omplirà el municipi amb l’actuació de Cool Fiction que realitzaran versions de pop, funk i música disco. Tot seguit, hi haurà ball amb Llucifer co DJ’s.

Dijous començarà amb la solemne missa cantada per la Coral Parroquial del Pla a l’Església de l’Assumpció. En finalitzar, tindrà lloc una actuació dels bastoners de Valls i tot seguit, sardanes amb la Nova Blanes Orquestra. També hi haurà la festa de l’escuma per refrescar-se d’una manera divertida.

Divendres destaca el Dixieland a la fresca que inclourà un concert itinerant de Wild Cherries Dixie a la Rèria. I indispensable serà també el Ball parlat dels Diables del Pla de Santa Maria que tindrà lloc a la plaça de l’Església. El Correfoc prendrà el relleu de la festa recorrent els carrers del poble i omplint de foc i disbauxa el seu recorregut amb els Diables del Pla i dels Figots Satànics de Riba-roja d’Ebre. I un dels plats forts de la festa, serà l’actuació de Joan Pera, l’actor portarà el seu espectacle Capri, on recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular humorista Joan Capri.

Dissabte 17 el raval de Sant Ramon i al carrer Mn. Josep Cabayol acolliran un tobogan d’aigua i inflables pensat per engrescar als més petits. Els participants hauran de portar flotadors o planxes per poder baixar. I també serà un dia esperat pels joves però també per les famílies amb l’estrena de la Primera Edició de la FabrikFest, una vetllada per a tots els públics amb diverses actuacions programades. Serà davant del Lokal dels Joves i al carrer de les Filadores. Començarà amb xocolatada popular i l’actuació de Reggae per Xics – The Penguins, un dels grups més populars per nens. I durant la resta de la nit, arribaran les actuacions de The Jef, Crim, Atupa, DJ Rule, Plan B.

Encarant ja la recta final, el diumenge, entre els nombrosos actes, hi haurà un sopar popular a la Plaça de la Vila i ball amb el grup Costa Daurada. El Castell de Focs posarà el punt final a una setmana intensa d’actes festius.

tracking