Diari Més

Successos

Mor un home de 84 anys a la platja dels Muntanyans de Torredembarra

Socorristes i sanitaris han practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar a l'ancià, però han estat infructuoses

Imatge de la platja dels Muntanyans de Torredembarra.

platja Muntanyans, TorredembarraGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 84 anys i nacionalitat espanyola ha mort el migdia d’aquest divendres, 9 d’agost, a la platja dels Muntanyans de Torredembarra. Els socorristes han tret l’home inconscient de l’aigua i l’han dut a la sorra. Allà li han iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar, les quals posteriorment han continuat efectius sanitaris. Finalment, però, aquestes han estat infructuoses i no han pogut salvar-li la vida.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís a les 12.30h. Ràpidament s’han activat tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home però no han donat resultat.

En l’emergència també han intervingut dues unitats dels Mossos d’Esquadra i una unitat de la policia judicial i personal de vigilància fiscal de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

La platja de Muntanyans de Torredembarra disposa de servei de vigilància i socorrisme i en el moment del succés onejava la bandera verda.

Amb la d’avui ja són 17 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d’estiu.

tracking