Diari Més

Pepet i Marieta, Buhos i Roba Estesa actuaran per la Mare de Déu del Camí de Cambrils

El pregó anirà a càrrec de l’actor Joan Pera, que oferirà un espectacle a la plaça de l’Ajuntament el 30 d’agost

L'alcaldessa, la regidora de Festes i les entitats han presentat avui un ampli programa d'activitats del 23 d'agost al 15 de setembre.

Pepet i Marieta, Buhos i Roba Estesa actuaran per la Mare de Déu del Camí de CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pepet i Marieta, Buhos, Roba Estesa, Lildami i Toquem Fusta ompliran de música el Parc del Pinaret de Cambrils durant laFesta Major de la Mare de Déu del Camí.Del 23 d’agost al 15 de setembre els carrers i places del municipi costaner s’ompliran de festa, foc i cultura popular.L’alcaldessa, la regidora de Festes i les entitats han presentat avui un ampli programa d’activitats.

Els actes previs de la Festa Major arrencaran el divendres 23 d’agost amb l’obertura de la Fira del Disc a la plaça Mossèn Batalla, que es podrà visitar fins el 26 d’agost. A més, per anar escalfant motors el dissabte 24 d’agost hi haurà el Festival Pròleg organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar al Parc del Pinaret i el 39è Aplec de Sardanes al Parc del Pescador.

L’actor Joan Pera serà l'encarregat de pronunciar el pregó el proper 30 d'agost i després, deleitarà al públic amb un espectacle. Per aquest dia, també hi haurà la cercavila de la Farnaca.

El dissabte 31 d'agost, tindrà lloc la 28a Nit del Foc on els cambrilencs gaudiran del Correfoc infantil, de la Baixada del Marquès de los Vélez, l'Encesa de la Plaça i el Correfoc, que recorrerà els carrers del nucli antic. En acabar, hi haurà el concert de Pepet i Marieta i Dalton Bang al Parc del Pinaret.

L'1 de setembre serà el torn de la Diada Castellera de la Festa Major a la plaça de la Vila a càrrec dels Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Reus.

Durant la setmana s'han programat activitats per a totes les edats. El 7 de setembre es farà la Festa Bastonera que començarà a la plaça de la Vila i després recorrerà els carrers del municipi per acabar a la mateixa plaça per fer la Ballada Final. A la nit, els Diables Els Cagarrieres enfilaran la Pujada de la Galera, amb el Marquès de los Vélez de Tota l’Endenga i el Boc de Vandellós. Durant el recorregut, les persones assistents podran tastar la beguda de la Festa Major, El Caminet.

El diumenge 8 de setembre se celebrarà la Diada de la Mare de Déu del Camí amb el Seguici Festiu, la Missa Solemne, l’ofrena de flors, la ballada dels elements festius, el vermut de Festa Major i la ballada de sardanes. A la tarda, el Ball Parlat Vileros i Mariners, que es va estrenar l’any passat, farà un repàs satíric de l’actualitat social i política a la plaça de la Vila. Com a novetat, enguany s’oferiran dos passis de l’espectacle, el primer a les 17 hores i el segon a les 18:30 hores.

Mentre que l'endemà hi haurà l’actuació de Buhos, Roba Estesa, Lildami i Toquem Fusta al Parc del Pinaret. L'entrada serà gratuïta i l'obertura de portes serà a les 21.30 hores, amb aforament limitat.

tracking