Diari Més

Seguretat

La Policia Local de Valls incorpora nous agents

El cos compta ara amb 31 efectius

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat la benvinguda als nous agents, en un acte en el que també han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, i el sotsinspector de la Policia, Carles Serra.

La Policia Local de Valls incorpora nous agentsAjuntament de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Valls ha reforçat, en les últimes setmanes, el nombre d'agents del cos. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat la benvinguda als nous agents, en un acte en el que també han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, i el sotsinspector de la Policia, Carles Serra. Amb aquest reforç el cos compta ara amb 31 agents.

L'Ajuntament s'ha fixat augmentar progressivament la plantilla del cos en els propers mesos. A més, el consistori també ha previst dotar amb més recursos i equipaments la Policia Local. Entre els projectes a desenvolupar en aquest mandat s’hi troba la construcció d’una nova comissaria, la qual se situaria a l’entorn del Barri Antic. Es preveu que en els propers mesos es defineixi la ubicació de la comissaria i el calendari d’execució, així com que es facin els primers passos per a la redacció dels projectes tècnics.

tracking