Diari Més

Arriba la música del Mamut 2.0 a la Canonja

Les nits del 9 i 10 d’agost actuaran Menéalo On Tour, Porto Bello i El Malo del Cuento, entre d’altres

Els components del grup altafullenc Porto Bello.

Arriba la música del Mamut 2.0 a la CanonjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Joventut ha organitzat per aquesta Festa Major de la Canonja, al pàrquing BASF del carrer Vila-seca, dues nits amb concerts i espectacles per a tots els públics i barres de diferents entitats del poble. El divendres 9 d’agost serà una nit plena de sorpreses amb la música de Menéalo On Tour 2019 que portarà música en directe i en cabina amb Dj Nacho Lascasas, animació durant tota la nit amb un equip d’animadors, sorteig en directe, efectes especials, pluja de marxandatge i convidats molt especials que faran que la festa no decaigui.

L’endemà, el plat fort de la nit serà l’espectacle musical i visual que Porto Bello porta als escenaris en la gira del seu nou disc L’ull de la tempesta, melodies de quasi arreu del món tot barrejant-les amb ska, reggae, rumba, rock i punk, entre d’altres. Porto Bello va néixer ara fa quatre anys a Altafulla amb ganes d’aportar festa, disbauxa i entreteniment al panorama musical català, amb un projecte pensat per a capgirar les places més exigents del país amb un directe mogut i molt festiu.

Abans de Porto Bello, El Malo del Cuento escalfarà la nit amb el seu rock urbà, enèrgic i potent. El Malo del Cuento, un grup ja conegut a la Canonja, és una formació de músics experimentats de Tarragona nascuda arrel de la dissolució d’Ausentes. Actualment, després d’un any i mig de gira recorrent escenaris amb el seu primer àlbum Conexión al mundo del 2017, es troben tancats gravant el seu nou treball, però tenen mono d’escenari, així que han tornat per oferir els seus espectacles en viu. Finalment, els DJs canongins Jordi B., Dirty i Prieto, participaran una vegada més a les festes de Joventut assegurant la festa fins a les 6 de la matinada.

La mateixa regidora de joventut, Marina Clavero, ha explicat que el festival es presenta com dues nits de música i bon ambient per la gent jove del municipi. «Ja fa anys que fem aquests concerts el cap de setmana abans de la Festa Major i sempre han estat un èxit de públic i de grups».

Són concerts gratuïts però amb un bon nivell d’actuacions, per això també concentren jovent d’altres pobles del voltant. L’obertura de portes serà a les 22.30 hores i els concerts començaran a les 24.00 hores.

«El fet que hi col·laborin diverses entitats de la Canonja també fa que hi participi molta gent d’una manera o altra», comenta Clavero. Des de la regidoria de Joventut, asseguren que es continuarà apostant per oferir oci i activitats diverses als joves canongins dins del poble.

tracking