Diari Més

Policial

Salou incorporarà cinc nous agents a la Policia Local

L'Ajuntament ha tornat a convocar el procés selectiu que romandrà obert fins el proper 26 d'agost

Els interessats poden presentar les instàncies es poden presentar a partir d'avui, dimarts dia 6, i fins el 26 d'agost de 2019,

Salou incorporarà cinc nous agents a la Policia LocalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha tornat a convocar el procés selectiu de cinc places d’agent de la Policia Local, incloses en l’Oferta Pública d’Ocupació (OPO) per a l’any 2018 i 2019.

Les instàncies es poden presentar a partir d’aquest dimarts dia 6, i fins el 26 d’agost de 2019, ambdós inclosos. Les noves bases específiques de la convocatòria per l’accés mitjançant concurs-oposició lliure de 5 places d’agent de la Policia Local són: l’augment del número de places convocades, el fet que s’afegeixen nous apartats a la fase de concurs, i la modificació del requisit d’alçada dels homes.

La documentació que cal aportar és: títol d’ESO, Graduat Escolar, EF1 o equivalent; Certificat nivell B2 de català, si es té; carnet de conduir A1 i B; compromís de portar arma de foc; annex de declaració responsable de mèrits; i justificant de pagament dels drets d’examen, excepte en tramitació electrònica: 28 euros.

Sobre el requisit relatiu a carnets de conduir, cal dir que el carnet de conduir B, més tres anys d’experiència convalida la conducció de motos fins a 125cc. Per tant, qui es presenti només amb el carnet de conduir B amb tres anys d’antiguitat complirà el requisit de carnets A1 i B.

Es poden consultar les bases al següent enllaç.

Actualment, la plantilla de la Policia Local consta de 77 policies de carrera i 14 interins a l’època estival, entre els quals hi ha un inspector, dos sotsinspectors, un sergent i deu caporals. Entre les 77 places, n’hi ha 7 de vacants, 5 de les quals es cobreixen en aquesta convocatòria.

tracking