Diari Més

Economia

La Diputació de Tarragona inverteix més de 5 milions d'euros a 101 municipis del territori

Els ajuts permetran impulsar actuacions de preserva del medi ambient i condicionament d'equipaments per a usos social, entre d'altres

Imatge de la Diputació de Tarragona.

La Diputació de Tarragona, reconeguda amb el Premi a l'Excel·lència en la Gestió Pública@Dipta_cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona concedirà més de 5 milions d'euros a 101 municipis de la demarcació en la segona selecció del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2019. Els ajuts serviran per materialitzar inversions i sufragar la despesa corrent dels ajuntaments. Amb aquesta inversió es podrà realitzar actuacions de preserva del medi ambient, condicionament d'edificis d'ús social i millora de carrers i equipaments municipals, entre d'altres.

Entre les actuacions previstes hi ha la restauració de la Font Lluminosa de la plaça Font de la Manxa de Valls (Alt Camp); la instal·lació de reductors de velocitat a Mont-roig del Camp (Baix Camp); la pavimentació amb formigó de diversos trams de camins municipals a Roquetes (Baix Ebre); el condicionament parcial de l'edifici municipal Avi Pau a Cunit (Baix Penedès); la protecció del marge dret del Riu Gaià a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà); la construcció d'un edifici destinat a ús social al carrer Sant Roc d'Amposta (Montsià); l'adequació d'un parc municipal al Masroig (Priorat); la reforma d'un edifici com a Centre Cívic polivalent a Ascó (Ribera d'Ebre); la urbanització de la zona verda del carrer Lleida de Torredembarra (Tarragonès), i l'adequació de la vorera davant del casal municipal de Vilalba dels Arcs (Terra Alta).

La quantía s'afegeix als altres 5 milions d'euros que ja va concedir enguany la Diputació en la primera selecció del PAM al mes de maig. En total, l'anualitat del PAM 2019 injectarà prop de 10 milions d'euros als municipis i a les entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

tracking