Diari Més

Societat

La 39a Fira de l'Avellana de Riudoms inclourà un espai gastronòmic com a novetat

Les tradicionals curses de sacs d'avellanes es faran el diumenge a la tarda

Imatge de l'edició passada de la Fira de l'Avellana de Riudoms.

La 39a Fira de l'Avellana de Riudoms inclourà un espai gastronòmic com a novetatAjuntament Riudoms

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 39a edició de la Fira de l’Avellana de Riudoms inclourà, aquest any, la Gastrofira, un espai gastronòmicdedicat als productes locals i de proximitat i que oferirà diverses activitats. Entre aquestes hi haurà tallers familiars de cuina, showcookings, presentacions de productes i taules rodones, entre d'altres, on hi participaranprofessionals de reconegut prestigi.La Fira obrirà portes el divendres 9 d’agost a les 18 hores.

La mostra, que tindrà lloc del 9 a l'11 d'agost, comptarà amb l’espai Minipop. Enguany, hi haurà sessions de dj a càrrec de Dj Albeta Franklin i Dj Rob Good Vibrations el divendres 9 al vespre; i Dj Lupo (cienwatios Tgn).Pel que fa als concerts familiars, actuaran Espaldamaceta, Guillem Roma i Lluís Gavaldà amb un vermut disco.

Les tradicionals curses de sacs d’avellanes es faran el diumenge per la tarda: la final de la 23a Cursa Combinada de portadors de sacs; la 10a Cursa femenina de Portadores de mig sac d’avellanes i la 35a Cursa de Portadors de sacs d’avellanes. A les20.30 hores, tindrà lloc la demostració infantil de portadors de saquets d’avellanes de 10 kg al pati de l’Escola Beat Bonaventura.

La Fira també ofereix activitats adreçades al món de la pagesia.El divendres 9, a les 5 de la tarda, hi haurà la jornada Evolució i futur de la sanitat vegetal, mentre que per dissabte, a les 7 de la tarda, hi haurà la xerradaAl Camp de Tarragona, una altra energia és possible.

Activitats culturals i familiars

La Fira de l’Avellana també ha programat activitats culturals per conèixer el patrimoni de Riudoms,visites a la Cisterna

Vellai a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí.

El proper dissabte 10, a les 21 hores, tindrà lloc la tradicional diada castellera al pati de l’Escola Beat Bonaventura. En aquesta hi participaran laColla dels Xiquets de Reus i els Xiquets de Cambrils.

Per aquest cap de setmana, també s'han programat els concerts dePorto Bello i l'actuació de l'orquestra Cimarrón al Parc de Sant Antoni.

tracking