Diari Més

Salou-Vila-seca

Ferrari Land sumarà cinc noves atraccions infantils a la Kids' Area

Farà modificacions a la zona per encabir-hi la Race Coaster, la Red Baron 8, la Pneumatic Tower, la Fly Over i la Drift Race 6

Imatge de la zona infantil de Ferrari Land el maig de 2018, quan va ser inaugurada.

Ferrari Land sumarà cinc noves atraccions infantils a la Kids' AreaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona infantil de Ferrari Land sumarà cinc noves atraccions a les cinc ja existents i que van obrir l’any passat amb la inauguració de l’anomenada Kids’Area. Es reformarà l’accés principal d’aquesta àrea infantil i s’adequarà el paisatgisme i l’espai que ocuparan les noves atraccions –incloent vials i àrees de servei– per encabir-hi aquestes atraccions pels més petits, tal com es desprén de la modificació no substancial de l’autorització ambiental que ha comunicat l’empresa Port Aventura Entertainment, SA al departament de Territori i Sostenibilitat per dur a terme les obres.

De les noves atraccions, només es coneixen els noms: Race Coaster (que tindrà estació), Red Baron 8, Pneumatic Tower, Fly Over i Drift Race 6. Aquestes se sumaran a les ja existents, que són, la Junior Red Force, la Kids Tower, la Crazy Pistons, Champions Race i Flying Race i que van obrir el maig de l’any passat i que emulen alguns dels principals atractius del parc per al públic adult.

Les superfícies de reforma de l’àrea temàtica tenen una extensió aproximada de 10.314 metres quadrats. La reforma, segons recull la petició de modificació de l’autorització ambiental, «no preveu la realització de cap edificació, tanmateix hi ha previsió de realitzar una zona coberta en la unitat denominada Race Coaster, amb una superfície de 45 metres quadrats. La superfície de zona verda de la zona urbanitzada serà lleugerament inferior a l’actual i la zona pavimentada augmentarà 20 metres quadrats respecte de l’estat actual.

Millor parc

Mentrestant, ahir, PortAventura World era elegit el millor parc temàtic d’Europa per 30.000 lectors del web especialitzada en oci worldofparks.eu, segons informa el complex turístic. El mateix web també ha premiat l’obra We Dance On Movies, que es representa a PortAventura, com el millor espectacle de produït en un parc temàtic europeu. We Dance On Movies és una de les novetats que PortAventura World ha presentat per a la temporada 2019.

tracking