Diari Més

Successos

Detinguda una lladre de mòbils reincident a una discoteca de Salou

La noia va furtar 8 telèfons a clients del local, delicte pel qual ja va ser arrestada el passat mes de juliol

Els fets s'han produït al carrer Carles Buïgas de Salou.

Carles Buïgas, Salou, navallada, detingutGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge, 4 d’agost, a Salou una dona de 20 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Madrid, com a presumpta autora de vuit furts. En concret, la jove va sostreure 8 telèfons mòbils a l’interior d’una discoteca. La jove ja havia estat arrestada el passat mes de juliol pel mateix tipus de delicte.

Els fets van tenir lloc en una discoteca de la zona d’oci de Salou quan agents de l’ARRO que participaven en un dispositiu de prevenció van ser alertats pel vigilant de seguretat i el responsable de l’establiment. Aquest havia vist com una dona ficava la mà a la bossa d’una clienta i agafava un telèfon mòbil. Llavors, el responsable va aturar la dona i va avisar la policia.

La patrulla va identificar la dona i en l’escorcoll li van localitzar 8 telèfons mòbils, la majoria de gamma alta. En el lloc dels fets, els mossos van identificar una de les víctimes del furt a qui van poder retornar el seu mòbil.

Els mossos van detenir la dona pels delictes de furt i li van intervenir els telèfons. Posteriorment, es van fer gestions amb els dispositius per poder localitzar els seus propietaris i adreçar-los a comissaria.

Cal destacar que la detinguda ja havia estat enxampada a la zona d’oci de Salou el passat mes de juliol juntament amb un altre home. En aquella ocasió, la dona havia furtat 13 telèfons mòbils que van poder ser recuperats i retornats als seus propietaris.

La detinguda va passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking