Diari Més

Societat

La música i el cinema a la fresca tornen al Morell els dijous

S’han programat activitats culturals del 8 d’agost al 5 de setembre

Mena Massoud i Will Smith, dos dels protagonistes del film 'Aladdin'

Will Smith es posa a la pell del geni de la llàntia en l'adaptació del clàssic de Disney 'Aladdin'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell ha posat en marxa la segona edició dels Dijous d’estiu, una iniciativa que portarà música i cinema de forma gratuïta i de qualitat al municipi. Del8 d’agost al 5 de setembre, l'Ajuntament ha programat diverses propostes per als dijous al vespre.

La primera proposta tindrà lloc aquest 8 d’agost amb la soprano Olga Miracle com a protagonista. El jardí de l’Ajuntament, a partir de les 22 hores, acollirà el concert de la cantant que, acompanyada del pianista Jordi Tomàs, oferirà un repertorimés conegut de la lírica, amb obres de compositors com Verdi, Puccini o Schubert.

Per al 22 d’agost, ja que el 15 és festiu, hi haurà l'actuació de les havaneres del grup Sopa de Peix, que actuaran a les 22 hores a la Rambla Joan Maragall.

La nova versió d’Aladdin, amb un genial Will Smith, omplirà de ben segur la pista del PP1, al carrer Montserrat Roig, a partir de les 21.30 hores el proper 29 d'agost.

Finalment, tancarà els Dijous d’estiu el duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa. Portaran la seva música al municipi el dijous 5 de setembre, a les 22 hores i a la Rambla Joan Maragall. Entre el seu repertori, amb l’acompanyament tan sols d’una guitarra acústica, sonaran temes d’Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse o Alicia Keys, entre molts altres.

tracking