Diari Més

Institucional

L'equip de govern de Riudoms rectifica i la Fira de l'Avellana no l'inaugurarà Luis Díaz-Cacho Campillo

Campillo, alcalde de La Solana, s'havia mostrat partidari de l’aplicació de l’article 155

Imatge de l'ajuntament de Riudoms.

Ajuntament de RiudomsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de govern de Riudoms va anunciar que la Fira de l'Avellana seria inaugurada perLuisDíaz-CachoCampillo, alcalde de La Solana. En el moment de l'anunci es vajustificaraquestadecisió, ja queaquest any se celebren els 20 anys de la primera visita institucional a La Solana.

La decisió va desencadenar una forta indignació entre veïns i partits polítics (ERC, CUP i Riudoms per la Independència), ja queLuisDíaz-CachoCampillo «havia donat suport públic a la repressió de la policia espanyola contra els votants del referèndum de l'1 d'Octubre i s'havia mostrat partidari de l'aplicació de l'article 155 contra Catalunya».

Les exigències han fet rectificar a l'alcalde de Riudoms i l'equip de govern, «anteposant el respecte als veïns i veïnes d'un il'altrepoble, i prioritzant la preservació de les relacions personals i familiars per davant de les polítiques», ha anunciat aquest matí de dissabte que, finalment, la persona encarregada d'inaugurar la Fira de l'Avellana serà el president del Consell Comarcal del Baix Camp, el Sr. Joaquim Calatayud.

tracking