Diari Més

Un concert de violí i clavicèmbal complementa les activitats al Castell Monestir d'Escornalbou

Aquest diumenge Lina Tur Bonet i Dani Espasa ofereixen un concert inclòs en la programació cultural impulsada des de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya

Monestir d'Escornalbou

Monestir d'EscornalbouGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lina Tur Bonet al violí i Dani Espasa al clavicèmbal s’uneixen per oferir un concert aquest diumenge a les 19h el Castell Monestir d'Escornalbou. És un concert gratuït, tot i que cal reservar prèviament l’entrada via e-mail escornalbou.cultura@gencat.cat o telèfon 977 834 007. El concert amb repertori d’estil barroc representa una oportunitat per gaudir del monument que està vivint un procés de renaixement, gràcies a les intervencions realitzades i previstes.

Concerts, visites teatralitzades, un mercat gastronòmic o una passejada literària són algunes de les activitats que durant aquest estiu omplen de cultura el Castell Monestir d’Escornalbou per contribuir a la seva dinamització. La Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, copropietàries del castell monestir i el seu entorn, organitzen i donen suport a activitats organitzades per tercers durant aquests mesos.

Algunes de les activitats que tenen lloc aquest estiu al monument són visites guiades teatralitzades, com la que porta per nom De la Xina a Escornalbou protagonitzada per Eduard Toda o la que realitza la Quitèria, una antiga minyona del castell. Al juliol hi han tingut lloc el Mercat Santa Teca o la passejada literària per l’Escornalbou de Toda.

tracking