Diari Més

Successos

Incendi en una cuina d'una casa de Cunit

El foc s'ha apagat amb l'extintor d'un veí abans que arribessin els Bombers, que han revisat si quedaven punts calents i han ventilat l'habitatge

L'incendi es va produir en un habitatge del carrer dels Pirineus de Cunit.

Incendi en una cuina d'una casa de CunitGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi es va declarar, la nit d'ahir dimarts 30 de juliol, a la cuina d'una casa de Cunit. El foc no va causar cap persona ferida i es va poder apagar amb l'extintor d'un veí. Els Bombers de la Generalitat es van desplaçar al lloc per revisar si quedaven punts calents i procedir a la ventilació del domicili, que també va quedar afectat pel fum.

El succés es va produir poc abans de les 23h en una casa unifamiliar de dues plantes situada al carrer Pirineus. L'incendi es va originar a la cuina del domicili i va cremar la campana extractora, els fogons i els armaris. Sortosament, no hi va haver cap persona ferida.

El foc es va poder apagar amb l'extintor d'un veí abans que arribessin els Bombers, que van activar quatre vehicles terrestres per aquest servei. En arribar van trobar les flames apagades, per la qual cosa van revisar que no quedessin punts calents. També van fer tasques de ventilació per acumulació de fum a la planta baixa del domicili.

tracking