Diari Més

A presó per una presumpta agressió a un turista holandès al Roc de Sant Gaietà

La víctima va estar ingressada durant dos dies a l’Hospital del Vendrell i ja ha pogut tornar al seu país

El sospitós va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s'havia vist involucrat en una baralla amb un  conductor.

detingut mossos comissariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Roda de Berà va detenir el passat 27 de juliol un home com a presumpte autor d’una agressió produïda el 21 de juliol al Roc de Sant Gaietà. L’home hauria agredit un turista holandès, el qual va estar ingressat dos dies a l’Hospital del Vendrell. L’arrestat ha ingressat a presó arran dels fets.

La presumpta agressió es va produir el diumenge 21 de juliol cap a les 21h, quan la Policia Local de Roda va rebre un avís del telèfon d’emergències 112 que informava que s’havia produït una agressió al Roc de Sant Gaietà. Una dotació del cos policial va acudir al lloc dels fets i, un cop atesa la persona agredida, els serveis d’urgència la van evacuar al Centre d’Atenció Primària de Torredembarra. Posteriorment, la víctima va ser traslladada a l’Hospital Comarcal del Vendrell, on va romandre ingressada 48 hores. Es tracta d’una persona de nacionalitat holandesa que es trobava gaudint de les seves vacances.

Fruit de les investigacions pertinents, el passat 27 de juliol a la matinada la Policia Local va aconseguir localitzar i detenir el presumpte agressor, el qual va lliurar al cos de Mossos d’Esquadra per tal de poder fer la roda de reconeixement i un judici ràpid. L’individu va ingressar a la presó i la víctima va poder tornar al seu país.

tracking