Diari Més

La Festa Major d'Estiu de Constantí proposa prop de 50 activitats en la seva programació

L’Ajuntament promou la Campanya ‘Jo decideixo. No és no’, de prevenció de conductes sexistes

La presentació del programa es va fer ahir dilluns.

La Festa Major d'estiu de Constantí proposa prop de 50 activitats en la seva programacióAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 50 activitats conformen la programació d’aquest any de la Festa Major de Sant Feliu de Constantí, la qual s’allargarà fins el 4 d’agost. El tret de sortida anirà a càrrec del Mag Lari. El programa d’actes d’enguany compta amb la 3a edició edició de les Barraques que manté les dues nits de concerts el divendres 2 i el dissabte 3 d’agost. La primera nit serà pel concert dels 20 anys de Constantí Ràdio: Beatles vs Stones, amb les bandes tribut als llegendaris grups, The Beatboys i Smoking Stones. Durant la segona nit, actuaran Zoo, la Banda del Coche Rojo i Tàrraco Surfers.

La Festa també comptarà amb diverses orquestres com la Internacional Maravella l’1 d’agost, la Belle Epoque el dia 2 i la Nova Saturno el dia 3. Al programa s’hi sumen espectacles infantils, exposicions, actes esportius i el Ball parlat de Dames i Vells. Tampoc hi faltaran actuacions castelleres i els tradicionals actes com el Seguici, el Solemne Ofici en honor a Sant Feliu, la Ballada de Sardanes o el Correfoc.

També cal destacar que enguany l’Ajuntament ha impulsat la campanya Jo decideixo. No és no, per prevenir conductes sexistes a la paradeta itinerant.

Podeu consultar tota la informació de la Festa Major d'Estiu de Constantí al web municipal.

tracking