Diari Més

Societat

La Cobla Reus Jove inaugura la plaça Sant Jaume de Roda de Berà

Les obres de remodelació han permès crear un espai de preferència per als vianants

L'Ajuntament preveu que tots els anys per aquestes dates se celebri una ballada de sardanes a la nova plaça.

La Cobla Reus Jove inaugura la plaça Sant Jaume de Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roda de Berà ja compta amb la remodelació de la plaça Sant Jaume, al barri Costa Daurada, enllestida. El passat diumenge es va dur a terme la inauguració, que va anara a càrrec de la Cobla Reus Jove. L'esdeveniment també va comptar amb la presència del Grup Sardanista de Roda, a més de sardanistes vinguts d’altres municipis.

La regidoria de Cultura del municipi ha programat per l'any que ve, per les mateixes dates, una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla de Reus i busca que hi hagi una continuïtat.

Les obres de remodelació van començar el passat mes de febrer i s'ha pavimentat completament la plaça, a més de crear un espai de preferència per als vianants amb l’objectiu de millorar la qualitat urbana de la zona i contribuir a la dinamització comercial i turística.

Per aquets motiu, l'Ajuntament ha creat una sèrie de places «verdes» conegudes com «Para i compra», que permeten estacionar el vehicle un màxim de 20 minuts per poder fer una compra ràpida als establiments de la zona, o bé fer un cafè.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, de les regidores Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Eva M. Giménez, i dels regidors Gerard Solé i Juan Pedro Labrador.

tracking