Diari Més

Èxit de participació a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell

Més d’un miler de persones van gaudir del sopar popular

El sopar

Èxit de participació a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell ha comptat amb una gran participació.L’estrella infantil Dàmaris Gelabert i el Ball de Diables del Morell, amb el Ball de Sant Miquel i el tradicional correfoc han posat el punt i final a la festa.

El sopar popular que va tenir lloc divendres a la nit va aconseguir reunir més d’un miler de persones a la rambla del municipi. Un àpat senzill però que s’ha convertit en la cita que ningú es vol perdre de totes les festes. Així mateix, el concert de Lágrimas de Sangre i Smoking Souls va reunir més de 3.500 persones en una actuació de grups de primera línia que van cridar l’atenció del jovent del territori. A més, i com a novetat d’enguany, a l’espai del concert es va habilitar un punt lila d’informació i sensibilització sobre les agressions sexistes.

Durant aquest cap de setmana, també s'ha celebrat la cercavila, les sardanes, la vermutada de clàssics, les vaquetes, la cursa ciclista, el seguici o la Zeuzera Pyrina, un dels actes més esperats. Una cuca que va sortir dissabte a la tarda i que va fer les delícies de grans i petits, acabant la festa amb una guerra d’aigua a la plaça de la Font.

tracking