Diari Més

Societat

Efecto Pasillo, Maldita Nerea i l'Orquesta Mondragón actuaran a les Nits Daurades de Salou

S'han programat més de 70 actes que es duran a terme del 8 al 15 d’agost

El grup canari Efecto Pasillo actuarà

Efecto Pasillo, Maldita Nerea i l'Orquesta Mondragón actuaran a les Nits Daurades de SalouEfecto Pasillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efecto Pasillo, Maldita Nerea i l’Orquesta Mondragón seran els protagonistes d'una nova edició de les Nits Daurades de Salou, que se celebraran del8 al 15 d’agost.El programa s'ha presentat aquest matí i comptarà amb més de70 actes per a tots els públics, infants i adults.

El concert de Javier Gurruchaga de l’Orquesta Mondragón serà el proper 12 d’agost, a les 22 hores, a la plaça de les Comunitats Autònomes. El grup canari Efecto Pasillo serà el protagonista el 13 d’agost, a les 22 hores, al mateix indret, i comptarà amb la Banda L.A. Vamps de Salou com a teloners. Respecte a Maldita Nerea, aquests pujaran a l'escenari el 14 d’agost.

Carlos Romero Dexeus, director d’Investigació, Desenvolupament i Innovació Turística de SEGITTUR, serà l'encarregat de fer el pregó inaugural el proper 8 d’agost, a les 20.45 hores al Patronat de Turisme al passeig Jaume I. Romero està molt vinculat al turisme i fa poc ha realitzat la diagnosi per tal que Salou esdevingui destinació turística intel·ligent, amb la seva certificació.

Després del pregó, tindrà lloc la gran tronada d’inici de festes i el concert deNil Moliner amb Los40 Pop, a les 22 hores, a la plaça de les Comunitats. També hi intervindran Adrià Ortega i Neus González.

Divendres, 9 d’agost, la plaça de lesComunitats Autònomes serà l'escenari de laFesta Holi by Los 40 amb Adrià Ortega. Mentre que per la nit, s'ha programat l'espectacle de màgia Rodney James Piper: The Greatest Showmen.

El 15 d’agost, Festivitat de la Verge, tindrà lloc la missa de Festa Major a l’Església de Santa Maria del Mar, a les 20 hores. Seguidament, sortirà la processó de la Mare de Déu i, finalment, a les 23 hores, es farà el castell de focs d’artifici al passeig de Jaume I. Tot seguit, actuarà de l’Orquestra La Privada, que posarà el punt i final a vuit dies de festa.

Dintre del programa també s'han programat activitats defolklore aragonès, sardanes, trobada de batukades, correfocs, concerts de música clàssica i espectacles infantils.

Es pot consultar el programa complet al següent ENLLAÇ.

tracking