Diari Més

Sanitat

El nou consultori dels Pallaresos obrirà dues tardes a partir de setembre i ampliarà els facultatius

A partir de setembre, obrirà durant dues tardes i augmentarà els seus facultatius

El nou consultori compta amb

El nou consultori mèdic dels Pallaresos ja es troba operatiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou consultori mèdic dels Pallaresos ha començat la seva activitat aquest dilluns. Les instal·lacions situades a l'avinguda Prats de Molló comptaran amb servei de medicina general i pediatria. El seu horari és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i a partir de setembre, també obrirà dues tardes fins les 18 hores.

El consultori nou, que depèn de l’Equip d’Atenció Primària Sant Salvador gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), augmentarà al setembre el nombre de facultatius. La inversió total realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut) ha estat de 1.152.450 euros entre l’obra i l’equipament.

L'edifici està equipat amb 7 consultes en les quals es donarà atenció a patologia aguda, crònica i atenció a la comunitat, pròpies de la cartera de serveis d'Atenció Primària. Actualment, compten amb un metge per a adults, un pediatra, una infermera d'adults i una infermera de pediatria. A partir de setembre comptaran amb dos metges de família per adults, un pediatra, dues infermeres d'adults i una de pediatria.

tracking