Diari Més

Successos

Cinc ferits lleus per inhalació de fum en l'incendi d'un apartament a Salou

Els afectats han estat evacuats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Els bombers reclamen la millora dels materials i els equipaments.

Sindicats de Bombers alerten que no podrien afrontar «un gran incendi forestal»UGT Bombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum en un incendi d'un apartament a Salou. Els fets s'han produït la matinada d'aquest dilluns, 29 de juliol, i han mobilitzat sis vehicles terrestres dels Bombers de la Generalitat. L'apartament afectat ha quedat considerablement destruït, segons els Bombers.

L'incendi s'ha declarat a la 1.58h d'aquest dilluns en el primer pis d'una apartaments d'un bloc de sis plantes situat al carrer Fra Juníper Serra de Salou. El foc ha causat danys materials només en el pis on s'ha originat, el qual té afectacions considerables. Arran del foc, un total de quinze persones que es trobaven als apartaments han decidit autoevacuar-se i cinc d'elles han resultat ferides lleus per inhalació de fum. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha traslladat al lloc i ha evacuat tots els afectats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Pel que fa als apartaments de les plantes superiors, aquests no han patit cap dany. Les persones que hi havia a l'interior en el moment del succés s'han confinat i no han resultat ferides.

Els Bombers de la Generalitat, que s'han traslladat al lloc dels fets amb un total de sis dotacions, han treballat en les tasques d'extinció de l'incendi i ventilació del bloc fins les 5 de la matinada, hora en què s'ha donat per finalitzat el servei.

tracking