Diari Més

Policial

Ingressa a presó per onze robatoris violents a persones d'edat avançada al Vendrell

La seva parella també ha estat detinguda per vendre les joies sostretes als robatoris

El sospitós va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s'havia vist involucrat en una baralla amb un  conductor.

detingut mossos comissariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell (Baix Penedès) van detenir el 24 de juliol un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, com a presumpte autor d’onze delictes de robatori amb violència. La seva parella, una dona de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell, també va ser detinguda per diversos delictes d’estafa i receptació.

La investigació es va iniciar arran de diversos robatoris per estrebada amb violència al barri del Tancat del Vendrell, en què les víctimes eren persones d’edat avançada amb problemes de mobilitat. Aprofitant el seu estat d’indefensió, el lladre va empènyer i fer caure a terra les víctimes per agredir-les i robar-les les joies i altres objectes de valor que portaven. En un dels casos, una dona va haver de ser intervinguda quirúrgicament d’urgència per trencament de l’húmer i el maluc, la qual cosa comportarà que hagi d’estar ingressada en un centre mèdic durant mesos.

El detingut i la seva parella, presumptament, van estafar uns 1.500€ en una joieria de la població amb cinc operacions de venda de les joies que havien sostret als robatoris.

El 24 de juliol, el Jutjat d’Instrucció núm. 2 del Vendrell, va autoritzar una entrada i perquisició al domicili dels detinguts amb l’objectiu de recuperar objectes sostrets i indicis que confirmarien la seva participació en els delictes. Simultàniament s’ha iniciat una recerca de noves víctimes que encara no hagin denunciat per tal de procedir al lliurament de les joies intervingudes.

L’home, el qual compta amb diversos antecedents per fets similars, va ingressar dijous dia 25 de juliol a presó, mentre que la seva parella va quedar en llibertat amb càrrecs, amb la obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerida.

tracking