Diari Més

Laboral

Treballadors de l'Ajuntament del Morell reclamen més recursos i que s'apliqui el control horari

Consideren que manca personal i que han d'assumir responsabilitats que no els pertoquen i que no cobren

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament del Morell.

Treballadors de l'Ajuntament del Morell reclamen més recursos i que s'apliqui el control horariAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Treballadors de l'Ajuntament del Morell ha donat a conèixer aquest dijous diverses reclamacions laborals i han posat de manifest el seu descontentament respecte de la situació laboral i econòmica que pateixen al consistori.

El comitè reclama, en primer lloc, el compromís polític de l'equip de govern per finalitzar l'estudi de la relació de llocs de treball a l'Ajuntament, que es va iniciar el desembre de 2018. Paral·lelament, els treballadors reclamen que s'aprovi elconveni marcper a municipis de menys de 20.000 habitants.

En el seu comunicat, els treballadors també denuncien que el consistori morellenc incompleix la normativa sobre el control horari dels treballadors, aprovada el maig passat. Afirmen que fa dos anys queestàimplantat un sistema de control horari, però que no s'utilitza. «La sensació que tenim és que no interessa saber les hores que dedica cada treballador a les tasques que es realitzen», afirmen.

En aquest sentit, des del comitè afegeix que en els últims anys, el consistori ha patit manca de personal, sobrecàrrega de tasques i l'assumpció, «alguns cops, de responsabilitats i decisions no pròpies dels seus llocs de treball i, per tant, no remunerades», conclou el comunicat.

El Comitè lamenta comentaris fets per l'alcalde que posen en dubte la dedicació del personal i afirma que, «s'ha de tenir clar que el motor de l'Ajuntament són els seus treballadors públics, que al cap i a la fi són els que acudeixen cada dia al seu lloc de treball i fan que la maquinària no es pari ni us sol dia. Els polítics venen i van cada 4 anys, els treballadors sempre hi són, i si els sous dels polítics han de ser dignes, els dels treballadors també».

tracking