Diari Més

Successos

Denuncien set parades del mercadet d'artesans de Roda per vendre articles falsificats

En l’operatiu es van intervenir uns 2.400 articles falsificats de diferents marques

Les denuncies es van fer en el marc d'un dispositiu policial conjunt de Mossos d'Esquadra, Policia Local de Roda de Berà, Guardia Civil i Policia Nacional.

Denuncien set parades del mercadet d'artesans de Roda per vendre articles falsificatsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra junt a la Policia Local de Roda de Berà, la Guardia Civil i la Policia Nacional van portar a terme, el passat 18 de juliol al vespre, un operatiu conjunt amb inspecció de treball en un mercadet d’artesans situat al Passeig Marítim de Roda de Berà. En total es van denunciar un total de set parades per un delicte contra la propietat industrial.

El resultat d’aquest operatiu conjunt va ser la intervenció d’uns 2.400 articles de diferents marques entre els quals hi havia samarretes, polos, roba interior, ulleres de sol i bosses de mà. Els productes falsificats es van localitzar en set parades diferents, les quals van ser denunciades.

Pel que fa a l’ aplicació de la Llei d’estrangeria, el Cuerpo Nacional de Policia va detenir tres persones que es trobaven en situació irregular.

Els responsables de les set parades on es venien els productes falsificats van quedar investigats en diligències policials.

tracking