Diari Més

Castells

Valls farà un sorteig entre ciutadans per veure les diades castelleres des de l'Ajuntament

L'ampostí Hernán en H ha creat la imatge gràfica de Santa Úrsula 2019

Cartell de Santa Úrsula 2019 de Valls.

Valls farà un sorteig entre ciutadans per veure les diades castelleres des de l'Ajuntament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha anunciat aquest dimecres durant la presentació pública de la imatge gràfica de la Fira de Santa Úrsula que, com a novetat i coincidint amb la fira, s’obrirà la Casa de la Vila perquè els ciutadans puguin veure les actuacions castelleres.

La diada de Santa Úrsula del 27 d’octubre serà la primera de les actuacions en la que s’obriran els balcons de l’Ajuntament als vallencs però això s’estendrà també a totes les altres jornades castelleres a la plaça del Blat, en concret, la Nit de Completes, Sant Joan, Firagost i l’actuació de la Diada.

El consistori organitzarà un sorteig entre tots els vallencs que vulguin veure les diades des de l’edifici de l’Ajuntament. Els interessats s’hauran d’inscriure prèviament per participar en el sorteig, a través de la pàgina web www.valls.cat o bé fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El període d’inscripcions per al sorteig per veure alguna de les diades des de la Casa de la Vila serà entre el 16 de setembre i el 13 d’octubre. Està previst que puguin veure les actuacions des dels balcons 8 vallencs per cadascuna de les cinc diades.

Presentació de la imatge de Santa Úrsula 2019

El dissenyador i il·lustrador Hernán en H ha estat l’autor de la imatge gràfica de la Fira de Santa Úrsula de Valls i el 9è Fòrum Casteller de Catalunya, que tindran lloc entre el 21 i 27 d’octubre. La temàtica juga amb castelleres i castellers de les dues colles dels Xiquets de Valls i la deconstrucció de la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Valls, de l’emblemàtica plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller. Precisament enguany, com a novetat, balcons d’aquesta façana que apareix en el cartell se sortejaran per primer cop entre la ciutadania per gaudir de la Diada mare de totes les diades, Santa Úrsula, així com també les altres actuacions del calendari casteller a la plaça del Blat.

L’encàrrec a Hernán en H va ser realitzat per la comissió participativa d’imatge adscrita a la Xarxa de Cultura de Valls.

Hernán en H és el nom artístic d’Hernán Grau Babió. Nascut a la localitat d’Amposta l’any 1989, va estudiar Artfinal a l’Escola d'art i disseny d’Amposta, il·lustració a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, 1er Belles Arts Universitat de Barcelona, i Postgrau d’Il·lustració Infantil i Juvenil a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

tracking