Diari Més

Municipal

Riudecols sancionarà els pares o tutors dels menors vàndals

Un grup va robar gelats del poliesportiu

ELs joves van robar gelats del poliesportiu municipal.

Riudecols sancionarà els pares o tutors dels menors vàndalsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Riudecols s’ha vist obligat a imposar mesures disciplinàries i administratives a un grup de menors que va entrar al poliesportiu del municipi i va furtar un bon grapat de gelats que es volien repartir en la festa final dels cursets de natació que s’hi duen a terme. L’Ajuntament ha aconseguit identificar alguns dels menors que van participar en l’acte vandàlic i ha advertit que, si el seu comportament es repeteix, s’imposaran sancions econòmiques als familiars –pares o tutors– dels menors.

Segons relata el mateix consistori, els fets van succeir la nit del passat dijous 18 de juliol, «quan alguns joves menors d’edat del nostre municipi van participar en un acte vandàlic cap al bé comú de la nostra localitat per tal de furtar uns gelats que romanien a dependències municpals».

L’Ajuntament explica que els gelats estaven guardats a l’espera de ser lliurats als infants que participen als cursets de natació de Riudecols, els quals celebraran la festa de final de curs el pròxim divendres, 26 de juliol.

El grup de menors va furtar els gelats del poliesportiu municipal, que s’ubica a prop de la coneguda carretera d’Alcolea, l’N-420. Estaven emmagatzemats al local de joves de l’equipament. Segons el comunicat que ha fet el consistori de Riudecols, els «gelats van ser malgastats i van quedar completament descongelats».

«Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Riudecols es veu obligat a prendre mesures disciplinàries i administratives per tal d’evitar futurs incidents de caràcter incívic», anunciava ahir a través d’un comunicat públic. «Si aquests actes vandàlics segueixen procedint, la resposta seran sancions econòmiques importants per a les famílies a càrrec d’aquests joves, alguns dels quals ja han estat identificats», afegia.

tracking