Diari Més

Successos

Detingut per robar un robot de piscina en un establiment de Roda de Berà

L’objecte sostret està valorat en més de 1.000 euros

El sospitós va ser identificat per una patrulla de la comissaria de Salou, ja que s'havia vist involucrat en una baralla amb un  conductor.

detingut mossos comissariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roda de Berà va detenir el passat diumenge a F.J.E., de 59 anys i veí de Coma-ruga, com a presumpte autor d’un delicte de furt en un establiment del municipi. L’home va robar un robot de piscina d’una botiga valorat en més de 1.000 euros.

Tot i que la detenció es va produir el diumenge al migdia, el robatori va tenir lloc el dissabte. L’individu presumptament va robar un robot de piscina valorat en més de 1.000 euros en un establiment del municipi. El presumpte autor va ser reconegut pel personal de seguretat del comerç mitjançant les càmeres de vigilància i, un cop identificat, van posar-ho en coneixement de la policia.

Els agents van detenir l’individu el diumenge cap a les 13h. Després de practicar les diligències, els policies van traslladar el detingut al Cos de Mossos d'Esquadra i al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

Roben una bossa de l’interior d’un cotxe i utilitzen la targeta de crèdit

Per altra banda, la Policia Local de Roda de Berà va rebre un altre avís el dissabte d'una ciutadana que comunicava que li havien robat de l'interior del seu vehicle una bossa de mà que contenia documentació i targes de crèdit. La denunciant va comprovar que s’havien realitza diversos moviments amb les targetes en dos establiments del municipi.

Amb aquesta informació i amb la descripció que van fer els propietaris dels establiments, la Policia Local va iniciar la recerca i va poder identificar el presumpte autor dels fets. Un cop realitzades les diligències de la sostracció i identificació del presumpte autor van ser trameses al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

tracking