Diari Més

Successos

Detingut per un presumpte abús sexual a un menor a Roda de Berà

El denunciant és un menor de 15 anys, mentre que l’arrestat és un veí del municipi de 45

Els joves ja havien estat detinguts en altres ocasions per la Policia Local de Roda de Berà.

Policia Local de Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roda de Berà va detenir el passat diumenge, 22 de juliol, un veí del municipi de 45 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a un menor. El denunciant és un jove de 15 anys.

El cos policial va rebre un avís a les 22.30h per part del telèfon d’emergències 112 que indicava que hi havia un menor de 15 anys que la tarda anterior havia presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell per un presumpte delicte d'abús sexual contra un home i que en aquell moment el tenia localitzat a la terrassa d'un bar.

Els agents van acudir a l’establiment del municipi i van identificar el presumpte autor. Un cop comprovada la veracitat dels fets es va procedir a la detenció del ciutadà, veí de Roda de Berà. Ja realitzades les primeres diligències policials, es va traslladar el detingut a les dependències del cos de Mossos d'Esquadra del Vendrell.

Agressió al Roc de Sant Gaietà

Per altra banda, el mateix diumenge cap a les 21h la Policia Local de Roda va rebre un avís d’una agressió al Roc de Sant Gaietà. Una dotació del cos va acudir al lloc dels fets i, un cop atesa la persona agredida i traslladada pels serveis d'urgència al centre d'atenció primària de Torredembarra, va identificar el presumpte autor de les lesions. Posteriorment, es van instruir diligències al Jutjat de Guàrdia del Vendrell per un presumpte delicte lleu de lesions.

tracking